Portretten worden gemaakt in daglicht in een daarvoor ingerichte ruimte. Er is keuze uit meerdere achtergronden en aparte ruimte voor een eventuele kledingwissel. 

 

Bij donker weer kan het voorkomen dat de shoot moet worden verplaatst. We plannen dan in overleg zo snel mogelijk een nieuwe afspraak. 

 

De minimumleeftijd voor een portret ligt rond de acht maanden. Het is belangrijk dat het kindje zelf goed rechtop  kan zitten. 

 

Vooral bij kleine kinderen is het fijn als er niet teveel afleiding is. Daarom vraag ik maximaal één volwassene mee te komen. Onder de 18 jaar vraag ik sowieso een volwassene mee te nemen naar de shoot. 

 

Sommige kindjes vinden het fijn om iets mee te nemen wat ze gerust stelt. Een favoriete knuffel of pop is dus altijd welkom! 

 

Vooraf bespreken we de wensen en dan gaan we aan de slag! Ik werk niet met een eindtijd, omdat ik een ontspannen sfeer en een mooi resultaat belangrijker vind. We nemen de tijd die nodig is!

 

Na de shoot maak ik een selectie die in een online galerij komt te staan. Daar kun je zelf rustig je eigen favorieten uitkiezen en aan mij doorgeven. Deze loop ik kritisch na en bewerk ik nauwkeurig. 

De bewerkte foto’s ontvang je zo snel mogelijk – meestal binnen twee weken – digitaal en in hoge kwaliteit. Zowel in kleur als zwart wit. 

Scroll to Top