Mijn advies: houd het simpel. 

 

Effen kleding – zonder prints of zichtbare merken – zoals een basic hemd, shirtje, coltrui of een strapless top is altijd goed. Zwart, grijs of wit geeft een rustig beeld, maar zachte/natuurtinten kunnen ook heel mooi. Als je samen komt shooten, is het belangrijk dat jullie kleding op elkaar is afgestemd qua stijl en kleur. Als je twijfelt kijk ik graag met je mee en geef ik mijn advies. Heb je iets leuks hangen met een mooie/grove structuur, kant of ruches? Neem gerust mee, dan kijken we samen of het geschikt is. Hetzelfde geldt voor leuke accessoires, zoals een hoed, pet, mooie sjaal etc.

 

Je haar kun je stylen zoals je gewend bent. Los haar zonder speldjes of strikjes heeft mijn voorkeur. 

 

Ook make-up mag zoals je gewend bent, of net iets meer. Maar ook hier geldt: houd het simpel. Gebruik het liefst geen felle kleuren of dikke lagen foundation. Een beetje mascara, blush en lipgloss is vaak al voldoende. 

 

Kinderen hebben vaak al genoeg aan een fris gewassen gezichtje met wat crème en eventueel wat lippenvet. Let ook goed op schone en geknipte nagels.

 

En als laatste.. probeer geen tijdelijke dingen te dragen die knellen, zoals een elastiekje om je pols. Draag je een bril die je liever niet op doet op de foto? Zet die dan al even van tevoren af, als dat mogelijk is. 

Scroll to Top